علم و درس (elmodars)

علم و درس (elmodars)

صرافی ایرانی، نوبیتکس،بیت پین، آبان تتر، او ام پی فینکس, Nobitex، ارزهای دیجیتال،انواع والت، کیف پول, بیتکوین کر، رمزارز، رمزنگاری ، تولید بیت کوین,, دوج کوین, کریپتو,کارنسی, کلودسرویس، سرور استخراج، اتریوم، آوالانچ، Ethereum, ,DigiByte, Altcoin، Solana
علم و درس (elmodars)

علم و درس (elmodars)

صرافی ایرانی، نوبیتکس،بیت پین، آبان تتر، او ام پی فینکس, Nobitex، ارزهای دیجیتال،انواع والت، کیف پول, بیتکوین کر، رمزارز، رمزنگاری ، تولید بیت کوین,, دوج کوین, کریپتو,کارنسی, کلودسرویس، سرور استخراج، اتریوم، آوالانچ، Ethereum, ,DigiByte, Altcoin، Solana

نکات امنیتی در سایتهای استخراج و کیف پول

امنیت حساب ها

Security

نکات امنیتی:

برای خرید و فروش بیتکوین و سایر ارزها، هیچگاه از صرافی های شخصی و بهتر بگوییم سایت ها و وبلاگ های شخصی حتی اگر معامله قبلی داشته اید، استفاده نکنید. وسوسه قیمت آنها نشوید. آنها ابتدا اعتماد جلب میکنند.

در مارکت های خارجی، مراقب تحریم ها باشید. ریسک تحریمات را تا میتوانید، قبول نکنید.

چون صرافی های ارزهای دیجیتال، بخصوص در سال های پس از 96 به بعد، فاصله قیمت خرید با فروش آنها بسیار است، به طوری که اصلا صرفه اقتصادی ندارد که شما یک بیتکوین را خریداری کنید. حتی اگر نیازی به فروش آن نباشد. چون آنقدر پروسانت و قیمت بالا است که اگر ارز تا 10 درصد یا بیشتر رشد کند، باز هم شما ضرر کرده اید. چه برسد که بخواهید همان ارز خریداری شده  را به آن صرافی بفروشید. شاید تا 20 درصد تفاوت را مشاهده کنید.

اصلا بهتر است از صرافی کاربر به کاربری چون نوبیتکس استفاده نمایید. حسن این صرافی در این است که شما با سایر کاربران معامله میکنید. تقریبا ارز را به قیمتی که خریداری کرده اید، میتوانید دوباره به ریال یا ... تبدیل نمایید و به سرعت در حساب ریالی خود دریافت کنید. ریسک تحریم هم وجود ندارد. ضمنا صرافی نوبیتکس، دانش بنیان است.

برای کیف پول و حساب بانکی و سایتهایی که سرمایه گذاری بالایی در آن کرده اید، حدالمقدور از ویندوز سون و بالاتر استفاده نمایید ولی اگر از اکس پی استفاده میکنید ، حتما علاوه بر اینکه آنتی ویروس خود را همیشه آبدیت میکنید ، از نرم افزار قوی ضد هک نیز استفاده نمایید  که هم مخصوص شناسایی برنامه ها  جاسوسی باشد و هم نصب هر نرم افزاری را در سیستم شما هشدار دهندو نیز توجه کنید که برخی نرم افزارهای ضد جاسوسی تنها یکی دو کاربرد را دارند و برخی خیلی کامل هستند. ضمنا ماکروسافت دیگر اکس پی را پشتیبانی نمیکند و این مطلب را به طور رسمی چند ماهی است اعلام کرده است و حفره های امنیتی اکس پی کاملا باز میباشد.فروردین 1393

نکته: مطلب آپدیت نمیباشد. به عنوان مثال ، ویندوز 7 نیز دیگر منسوخ شده است.

  • مهم : اصلا به ایمیلهای در یافتی در مورد اینکه شما در فلان سایت ثبت نام کردید و رمز شما این طور است و یا کسی با آی پی دیگری وارد شده و غیره توجه نکنید و سریع حذف نمایید. از طریق آنها وارد سایت و آدرسی نشوید.
  • مهم : برخی مواقع یک ایمیل برای شما ارسال میشود که از شما درخواست میشود که رمز عبور خود را برای ایمیل و یا سایتی تنظیم نمایید ، بدانید که حتما یک تله است.
  • مهم : حتما پس از ورود به سایت ها و کیف پولها، در مرورگر خود و در آدرس بار خود چک نمایید که شروع لینک با https باشد و نه http و حتما چک نمایید که یک علامت قفل در کنار آن باشد. این مسئله برای کیف پول و حتی دروازه پرداخت نیز صدق میکند و مهم تر است.

  • * بسیار مهم : .تا میتوانید از کیف پولی استفاده نمایید که کلید خصوصی در اختیار خودتان است و حدالمقدور شخص ثالث (نرم افزار یا سایت) به آن دسترسی نداشته باشد. کیف پول های سخت افزاری گزینه خوبی هستند اما باید مطمئن باشید که نرم افزار آنها متن باز است و هیچ دخالتی در کلید خصوصی شما نداشته باشند.
  • از ایمیلی در سایتها استفاده نمایید که در سایتهای دیگر استفاده نمیکنید(سعی کنید ایمیل شخصی خودتان و یا ایمیلی که در انجمن ها عضو میشوید با ایمیل اکانت های مهم متفاوت باشد)
  • رمز خود را هر چند روز یک بار تغییر دهید و از یک رمز بسیار قوی دارد حروف و اعداد و با تعداد کارکتر بالا استفاده نمایید
  • رمز خود را طور طراحی نمایید که از ترکیب حروف و اعداد و در صورت امکان علائم باشد.
  • اگر در منزل دو سیستم (به عنوان مثال یک لب تاپ و یا پی سی خانگی ) دارید، سعی کنید برای رفتن به سایتها و استفاده کیف پول ها که برای شما از نظر امنیتی مهم میباشد، از یک سیستم استفاده نمایید و تا امکان دارد، آفلاین باشد.  و برای سایر کارها از سیستم دیگر استفاده نمایید.

در این مورد میتوانید از کیف پول های چند امضایی استفاده نمایید و کیف پول شما در سیستم آفلاین باشد.

  • حتما از رمزهای متفاوت استفاده نمایید. و رمز کیف پول خود را به عنوان مثال برای سایت دیگری بکار نبرید.
  • در مورد ایمیل پست زیر را مطالعه نمایید.
  •  (http://elmodars.ir/1393/03/19/post-201)

 مواردی دیگری که میتواند مهم باشد

  • اگر در هنگام کار با کامپیوتر و اینترنت ، کامپیوتر شما با اشکال مواجه شد ، حتما اینترنت خود را قطع نمایید. و کامپیوتر خود را چک نمایید.
  • اگز از ویندوز سون و ایت استفاده میکنید، UAC را فعال نگه دارید .
  • معمولا برنامه های کمی در دنیای امروز  کمتر تحت جاوا میباشند و اگر فکر میکنید که فعلا به آن نیاز ندارید ، آن را حذف نمایید.
  • تمام برنامه های خود را همیشه بروز نمایید و سعی کنید کمتر از برنامه های کرک شده استفاده نمایید.(مگر از شرکت معتبر باشد) .
  • دیوار آتشین ویندوز خود را فعال نمایید . (با تنظیمات صحیح)
  • آنتی ویروس مطمئن استفاده نمایید.

بررسی اتصال ایمن (خطای SSL)

وب‌سایت‌ها از SSL (لایه سوکت امنیتی) استفاده می‌کنند تا اطلاعاتی را که شما در صفحات آنها وارد می‌کنید، خصوصی و امن نگه دارند. اگر یک پیام خطای SSL در Chrome با مضمون «اتصال شما خصوصی نیست» مشاهده کردید، بدین معناست که اتصال اینترنت یا رایانه شما مانع از بارگیری ایمن صفحه توسط Chrome می‌شود.

چه چیز باعث پیام خطای SSL می‌شود.

در اینجا چند دلیل برای نمایان شدن پیام‌های SSL آمده است:

  • گواهی توسط شخص ثالث شناخته شده‌ای صادر نشده است. از آنجا که هر کسی می‌تواند گواهی ایجاد کند، Google Chrome بررسی می‌کند که آیا گواهی سایت از سازمان مورد اعتمادی صادر شده است.
  • گواهی سایت به روز نیست، بنابراین Google Chrome نمی‌تواند تأیید کند که سایت همچنان ایمن است یا خیر.
  • ممکن است اتصال میان مرورگر و وب‌سایت امن نباشد.

همچنین می‌توانید در گوشه سمت راست هشدار روی پیشرفته کلیک کنید تا درباره آن بیشتر بدانید.

مشاهده اینکه سایت از اتصال ایمن (SSL) استفاده می‌کند یا خیر

اگر اطلاعات حساس و شخصی را در یک صفحه وارد می‌کنید، به دنبال نماد قفل در سمت راست نشانی اینترنتی در نوار آدرس بگردید. این نماد به شما می‌گوید که سایت امن است یا خیر.

نمادمفهوم
Blank page iconسایت از SSL استفاده نمی‌کند. این نماد برای سایت‌های http://‎ نمایش داده می‌شود. از وارد کردن اطلاعات حساس مانند اطلاعات کارت اعتباری یا اطلاعات ورود به سیستم بانکتان، در این صفحه خودداری کنید. اگر در سایتی که از SSL استفاده نمی‌کند، اطلاعات حساس درخواست شد، با مالک وب‌سایت تماس بگیرید.
نماد قفلhttps سبزGoogle Chrome با موفقیت ارتباط ایمنی با سایت برقرار کرده است. اگر از شما خواسته شد که به سیستم سایت وارد شوید یا اطلاعات حساسی در صفحه وارد کنید، به دنبال این نماد بگردید و اطمینان حاصل کنید نشانی اینترنتی دامنه درستی دارد. اگر سایتی از گواهی SSL تأیید اعتبار پیشرفته (EV-SSL) استفاده کند، نام سازمان نیز در کنار نماد با نوشتار سبز نشان داده می‌شود.
نماد هشدار https زردسایت از SSL استفاده می‌کند، اما Google Chrome محتوای ناامنی در صفحه شناسایی کرده است. اگر اطلاعات مهمی در این صفحه وارد می‌کنید، مراقب باشید. محتوای ناامن می‎تواند راه گریزی برای شخصی فراهم آورد تا ظاهر صفحه را تغییر دهد.
نماد هشدار https قرمزاین سایت از SSL استفاده می‌کند، اما Google Chrome در صفحه محتوای ناامنی با احتمال خطر بالا یا مشکلاتی را در ارتباط با گواهی سایت شناسایی کرده است. اطلاعات حساس را در این صفحه وارد نکنید. گواهی نامعتبر یا سایر مشکلات جدی https می‌تواند نشان دهنده این باشد که شخصی در تلاش است در ارتباط شما با سایت مداخله کند.

عیب‌یابی هشدار SSL

اگر پیام خطای SSL در Chrome مشاهده کردید، می‌توانید از مراحل عیب‌یابی زیر استفاده کنید:

  • بررسی کنید که تاریخ و زمان رایانه‌تان درست باشد -- به ویژه سال.
  • برخی از نسخه‌های قدیمی‌تر Windows از کل رمز‌گذاری جدید استفاده شده در برخی از وب‌سایت‌ها استفاده نمی‌کنند و باید به جدیدترین نسخه به‌روز شوند.
    • اگر از Windows XP نسخه ۳۲ بیتی استفاده می‌کنید، مطمئن شوید Service Pack 3‏ نصب شده باشد.
    • اگر از Windows Server 2003 یا Windows XP نسخه ۶۴ بیت استفاده می‌کنید، مطمئن شوید Service Pack 2 و همچنین پشتیبان hotfix‏ SHA-256 نصب شده باشد.
منبع پروتکل: گوگل کروم

موفق باشید

logo



صرافی خارجی برای تبدیل بیتکوین، اتریوم و ... به یکدیگر و دلارهای پرفکت مانی، وب مانی و ...

برای ورود به سایت Bittrex کلیک نمایید. elmodars.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.